juliaskarp

juliaskarp

prosit!!

Kategori: Allmänt

en vecka sen sist bloggen! och denna gång inte lika fucking perfect..
är hemma idag och ligger mest i soffan och sängen, är trött och känner mig svettig och kall på samma gång, huvudet bankar och jag nyser.. jag som trodde att jag skulle slippa detta i år men ikket, jag åkte dit jag me'..

imorrn ska jag till skellefteå och agera nanny jo-jo! det ger mig energi iaf, småänglarna.. det slår aldrig fel att träffa bella och disa! vi kommer antagligen se pippi långstrump, jag gillar henne, men disa gillar nog henne mest!

nä, nu måste jag vila.. pöss



är dom inte söta?!! tjuvtog bilder på kidsen när dom hade somnat i bilen, jag tyckte dom såg roliga ut!



har helt glömt bort att visa denna underbart roliga bild, farmors glasögon har pajjat på mitten! och hon har lagat dom helt själv, som ni kanske ser..? ;)

fucking perfect

Kategori: Allmänt

har avnjutit en underbar middag - grillat och allt vad det innebär, MUMS! har också avnjutit en härlig, varm dusch och myskläderna har åkt på. ska snart och hälsa på granny! have a nice evening.

ps. har visst börjat microblogga igen, sådär fort och kortfattat (intresseklubben hissar flaggan) ds.


well well

Kategori: Allmänt

jag ville mest säga god natt! så, ha det bra i drömmarnas värld - dröm för guds skull inte om hockey, på tal om ingenting...

wonderful world!

Kategori: Allmänt

vilken helg - precis en sån här helg behövde jag!

- fredagsmys
- läst bok
- köpt bikini till cypern
- käkat pizza
- sett bio
- sett shrek 4 - LOVELY!
- ännu mer mys
- badat på havsbadet
- ätit onyttigt med jocke

ja, det är väl typ det som har hänt i helgen och jag känner mig mycket nöjd!
nu är det söndag, snart måndag. och jag saknar redan jocke. meen tur att syster är hemma ♥

natti!

hur många lingon finns det i världen?

Kategori: Allmänt

har just varit och sett bio - hur många lingon finns det i världen, rekomenderar den verkligen! var jättemysig och bra på alla sätt!
tro det eller ej, men jocke har på något underligt sätt fått mig att gilla deadmau5! har inbillat mig att det är jättetråkig musik, men ack så fel jag hade.
redan söndag imorrn, åh. helgerna går så himla fort! bäst att mysa ner sig i sängen hos jocke och kolla på hans nya tv, värsta bra tvn också!
oj, vilket 'roligt' inlägg detta blev - kommer med roligare nyheter efter helgen. känner mig allmänt flummig nu, tjoohoooooj!  PUSS PÅ ER!

it's not about the money, money, money

Kategori: Allmänt

har hittat en ny favvolåt! jessie j - price tag, bra låt, bra text! lyssna på'ren vettja.

ah säger jag bara! har tränat, duschat, satt ansiktsmask och har målat naglarna - jag känner mig nöjd med denna onsdagkväll, nu inväntar jag big brother men innan det den obligatoriska kvällsmackan!

good night! 

jo innan jag går - check this lady out! har hon badat i silvershampo eller what up med hennes hår?!!



jessie j - price tag

Money can't buy us happiness
Can we all slow down and enjoy right now
Guarantee we'll be feeling Alright.

onsdag

Kategori: Allmänt

kvällens aktivitet - klippa donna! shit vad mycket hår det blev! men hon blev så fin lilla vovven, synd bara att blöt hund ska lukta så illa.. nåväl! hon ska ju på en weekend till folkparksgatan, så det var bara att snygga till henne!

pappa har fixat tv på mitt rum så numer ligger jag i sängen hela kvällen, helt underbart skönt är det! har blivit dåligt med träning i veckan, nackspärr och en irriterande förylning stör träningen, tyvärr..

kära syster åkte tillbaka till umeå i morse före jag vaknade, vilket oftast betyder att hon brukar skriva en lapp till mig - typ "vi ses snart, love you!". men denna morgon fann jag ingen lapp, jag letade på toan, bordet, bänken, kylen men utan resultat.. så jag plockade fram frullen, gjorde mackan, hällde upp mjölk och tog oboy när det plötsligt prasslade till i oboypulvret - och där, där fann jag äntligen en lapp! jag läste den med ett stort leende på läpparna! ♥



när emma var hemma fick vi ett bakil och SHIT - så bra det blev, check this out!



och igår var vi på afrodite, har inte ätit så gott vitlöksbröd och turkiskt bröd med tzatziki på lääänge!
är grymt sugen på att besöka turkiet inom kort igen, älskar allt med turkiet! speciellt brödet, haha!

som sagt..

Kategori: Allmänt

jockes rum såg ut som crap - kolla ba'!



och helgen, GYYYD så kul vi har haft! är alltid lika kul att träffa galna kusiner och roliga mostrar! TACK TACK OCH ÅTER TACK - för en grymt rolig helg! ♥ tyvärr fick jag inga bra bilder från helgen..

idag är det måndag igen, snart tisdag! ser fram emot nästa helg, hoppas veckan går fort! då styr vi kosan mot umeå där det förhoppningsvis blir röj med andra kusiner! yeah..


ha en bra vecka mina vänner!

fredag in my heart

Kategori: Allmänt

CLEAAAAAAAAAANT! jockes rum var en stor dammråtta, men nu glänser det som (pappa skulle ha sagt) en hundballe!
fredag, sol och + 5 - funderar om det kan bli så mycket bättre.. tror inte det!
vad händer idag? dusch, stan, resten är ett mysterium.
men ha en bra helg allesammans, I will! PUSS

 

ahh

Kategori: Allmänt

i morrn är det torsdag vilket betyder helg - helt fantastiskt!!
dagen har varit bra, vi har drömt oss bort till varmare länder idag - AAH vad man kan längta till sol, bad och lätta kläder..

i morrn åker jag och jockiboi som förövrigt har varit här hela veckan och sjukat sig (alltså legat sjuk), till piteå! vi ska tydligen städa hans rum som enligt hans information är en stor bakteriehärd - lät ju mysigt? men å andra sidan inte konstigt med tanke på att han faktiskt legat sjuk i över två veckor, lilla gubben..

hörs i helgen bloggen - kisses ♥