juliaskarp

juliaskarp

here we come

Kategori: Allmänt

okey, nu är det såhär att vi åker till cypern imorrn - JAG NJUTER! väskan är packad så nu väntar bara en natt sen drar vi, yahooo!
uppdateringen på senaste har varit kass, jag vet.. men man njuter av våren mer och mer för varje dag, det blir inte mycket datorsittande. idag satt vi ute i bikini och åt lunch och solade, sommare är på g! PUSS

wonderful world

Kategori: Allmänt

det har varit en bra helg på alla sätt - men roligast var nog att träffa ida! åhhhhhh vad jag laddar för cypern, om prick en vecka har vi landat i ett varmare land, kanske sitter jag på balkongen och tar en drink? mycket möjligt!



puss puss puss!

GRATULERAR

Kategori: Allmänt

grattis till dig fina syster - vi ses snart ♥

jaha..

Kategori: Allmänt

såg fram emot min lediga dag, jag och sara skulle ta en prommis till solariet, gå på stan en sväng, och se desperata husfruar - när magsjukan bestämmer sig för att ta över saras kropp.. typiskt!

jag sov på soffan inatt för att slippa bli smittad och klockan 04.42 kommer små steg ner för trappen, bella kommer och kryper in bredvid mig, hon säger att hon vill se barnis och jag som inte hade kollat på klockan sa okeyy! men när jag slår på tvn och inga barnprogram finns att se så kollar jag klockan, som alltså är 04.42..
jag förklarar för busan att det är natt och så somnar vi om - snacka mysigt!!

har svept en berocca och vatten för att undvika denna obehagliga magsjuka, usch usch!
stackars lilla kusin.. <3



jo, har bytt hårfärg igen! nu när det går mot sommar så ville jag bli ljusare, i vanlig ordning.. :)

våren är på gång

Kategori: Allmänt

leos lekland är the shit, skitkul! MEN, aj aj aj, min kropp känns överkörd, fast mest min rumpa! är det kanske dags att inse att jag är för stor för sånt där..?

ligger fortfarande i sängen och surfar runt! men nu är det dags att ta tag i sig själv, smink och kläder ska på.
idag ska jag cykla till jobbet, what a feeling!

ha en bra dag!