juliaskarp

juliaskarp

When you're gone pieces of my heart are missing you

Kategori: Allmänt

Ännu en gång håller John Mayer mig sällskap. Under täcket, med en påse nötter.
Jag saknar min syster. Jag saknar våra skrattanfall. Jag längtar efter en galen utekväll med dig. Ja, jag älskar dig bigsis'! ♥


Längesen sist!

Kategori: Allmänt

Fy skäms på mig - dåligt med uppdatering av Skarpsvärd förra veckan!

Helgen som varit har verkligen varit mysig! Det började med att vi var på Ellens dop, jättefint och JÄTTESÖT bebis. Sen åkte vi till Skellefteå för att mysa med Bella och Disa, och efter det fick jag lukta på nya, lilla Stina. Mm, vad jag har njutit av alla små barn! Och nu när jag börjar jobba 12.00 om dagarna kunde jag stanna i Skellefteå till Måndag, helt perfekt.

Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag egentligen ska göra. Powernap eller börja sminka sig? Nä, det förstnämna lät otroligt mycket bättre! Hoho.

Tjing so long!

 


Julia listar

Kategori: Allmänt

  • Helgen har varit FAB! - Mysiga dagar med Jocke, bio och middag med Sara och David och har hunnit pussa på Bella och Disa
  • Har tränat idag och känner mig duktig - det är kul!
  • Redan Tisdag imorrn
  • Ska träffa Doktor igen på torsdag för att förhoppningsvis få någon rätsida på min evighetshosta
  • Har ont i magen, hoppas det går över!
  • Hittade en kul bild från Birmingham - jag och Carro vad måttligt törstiga efter dansen så vi smakade lite på isbaren som fanns tillgänglig, eller nåt..

 

Birmingham kickade ass!

Kategori: Allmänt

Ja - birmingham blev lyckat till slut efter många om och men! Gabban blev sjuk och hamnade på lassa, så jag fick själv åka till Luleå och Stockholm för att möta upp med Jessica, men det gick det också! Och kul hade vi! Vi träffade nya och trevliga människor,  dansade med pilska engelsmän, och åt macka, och macka och macka, samt efterrätt till frukost, ja svensk mat slår nog allt in the end. Men inspirerade blev vi allt, skulle vara trevligt att se mer av sjävlaste England, tyvärr hann vi inte med så mycket mer än kursen.

Men nu är det ny helg på gång, och oj vad jag ska ta det lugnt! Sova åtminstone till tio på morgonen och vakna upp brevid en varm kropp, mm..




Bilder

Kategori: Allmänt











Nu beger jag mig mot England - tjoho!

God natt!

Kategori: Allmänt

Hade tänkt uppdatera med en stor bildbomb, men.. Klockan är mycket, jag mår illa och är trött!
Så det får bli morgondagens projekt. Nu ska jag och Jocke sova - Natti!



PUH!

Kategori: Allmänt

Känner mig sådär härligt trött och seg i kroppen! Idag har jag och Madde börjat vårat nya liv, känns stort. No more candy for me. Nu mer tränar vi och äter nyttigt, försöker i alla fall!
Vi har rivstartat med träning och prommis ikväll, så med andra ord är jag mycket trött och säger kort och gott - god natt!

Ps. Bilder från helgen kommer inom kort, lovar. Har haft massa mys! Ds.