juliaskarp

juliaskarp

trött!

Kategori: Allmänt

mörkt, regn, blåst, trött, trött, trött! det här gör mig galet trött! imorrn är det 1 december, hoppas att moder natur (eller vem det nu är som bestämmer) ger oss lite snö då! tack på förhand trött julia



jag antar att jag inte är ensam om att längta efter snö?
förutom kära kusin sara som älskar regn, plusgrader och mörker, eller?! ;)

2011-11-28

Kategori: Allmänt

det blev ett veligt och konstigt avslut på veckan! piteå? skellefteå? arvidsjaur? mys? fest? förvirrad? ÅH!

arvidsjaur blev det slutgiltiga beslutet och oj så kul vi hade! fest hos kära grannen och sedan dansade vi hela kvällen lång tills fötterna var trötta och ville hem..

nu är det ny vecka, nya tag! i veckan blir det jobb måndag-lördag och helgen är åter igen oplanerad, men vad gör det! nu är jag trött och nyduschad så jag och min onepiece myser i soffan. over and out!


onsdag

Kategori: Allmänt

redan onsdag! tjohåj!

i eftermiddag hoppar jag på bussen som tar mig mot fina tjejer och myskväll - kan bara sluta på ett sätt ♥
men innan det ska jag uträtta lite ärenden här i arvidsjaur-city! finns hur mycket som helst jag skulle behöva göra innan jag åker tillbaka till skell men får ta det nästa gång jag kommer..
nu ska jag ta en prommis med donna, sen gå förbi samhället, moster och mamma! see yao



tack madde och anton för två mysiga kvällar! pepparkakor och glögg satt fint i lilla magen, mmmm..

2011-11-21

Kategori: Allmänt

tjohej! helgen i umeå var rolig men som vanligt springer helgen förbi i rasande fart.. men det var kul att umgås hela familjen såklart trots att vi bara hade en liten yta att röra oss på ♥

ny vecka och nya möjligheter
- i veckan står arvidsjaur på schemat! har redan hunnit träffa kusin madde och anton, moster bettan och kusin ante och självklart kramats med donna extra mycket och extra hårt! imorgon blir det förhoppningsvis att tjitt-tjatta lite med gabban och marlene, hälsa på farmor och moster ann-mari och förhoppningsvis också hänga med madde igen!

det kommer bli en fin och bra vecka - nu kryper jag ner brevid min varma j, natti!



emma har lagt ut massa roliga bilder från hösten som varit, man får glädjerus genom hela kroppen! jag har kommit på att nära och kära vänner, vin och bra musik är en förjäkla bra kombination!





sister for sure

Kategori: Allmänt

familjen folkparks och jag åkte till umeå för shopping igår, trevlig dag må jag säga! det slutade med att jag stannade här i umeå för lite syster-tid, vi tränade (min kropp känner sig lite lätt överkörd), badade bubbelpool och bastade - snacka härlig kväll! det slutade med att emma gjorde varma mackor i ugnen medan jag låg och såg på desperate houswives, mummaa..

idag är det en ny dag och jag har städat här i emmas lilla lya inför helgen när hela familjen ska komma hit till umeå för att bara ta hand om varandra och kanske speciellt ta hand om lilla donna som är nyopererad ♥

jag låtsas vara emmas betjänt och servar henne med kaffe, städhjälp och diskhjälp! så, nu är det bäst att stöka bort efter vårat lilla kafferep så inte big sister blir arg :)

puss och kram från pedagoggränd



fina lilla hund

Kategori: Allmänt

tänker på dig donna hela, hela tiden! bli frisk nu. mitt hjärta gråter när du inte mår bra! ♥

lilla, gamla donna

Kategori: Allmänt


ser ni någon skillnad?! tur att vi har en personlig frissa till donna! tack sara ♥

farsdag

Kategori: Allmänt

idag är det farsdag och alla fina pappor firas! så grattis bästa, finaste pappan! ♥



helgen har passerat och en ny vecka väntar! imorrn åker jag till piteå, tisdag till umeå och onsdagen är ännu oklar, men hur som helst så blire härligt med lediga dagar! trevlig vecka mina vänner.

välbehövd vila

Kategori: Allmänt

jag är ledig idag, helt galet skönt faktiskt.. det behövdes! har varit mycket fest, mycket åkandes fram och tillbaka så idag ligger jag nerbäddad under en varm filt! mamma och donna kommer i eftermiddag, det blir skönt för själen.

i veckan lär jag ligga lågt med bloggen.


freaky friday

Kategori: Allmänt

nja, inte direkt! det har varit en bra fredag på alla sätt, nöjda kunder, glada arbetskompisar och fin familj!

ikväll har vi blåst balonger och jag har hoppat in i min one piece, skönt! imorrn intar jag rollen som sandy i
grease och hoppas att det lyckas! men först intar jag softmode - ha en fin fredagkväll kompisar!


slänger in en bild från sommaren, brunbränd och redo för festival! härliga tider

one day to go!

Kategori: Allmänt

imorrn är det fredag och det betyder HEEEEEEEEEEEEEEEELG! jag är astaggad på helgen! tjejerna sägs ha kommit på att vi ska ha filmtema när vi klär ut oss och drinkafton med olika drinkar, tjohej vad kul!

ikväll har sara färgat bort min utväxt och vi har fixat presenterna till bellabus som fyller 4 år på söndag, det har varit en bra dag helt enkelt - god natt!

ledig dag

Kategori: Allmänt

igår hade jag en ledig dag och åkte hem till mamma och pappa och överraskade! hade en jättemysig och perfekt ledig dag! jag och syster hälsade på farmor, lagade lyxig mat (för att vara tisdag iaf), hälsade på kusin madde samt badade bastu - hur bra dag som helst!
vi planerade också för fest ihelgen, så på lördag åker partyhatten på, igen! :)

ikväll känner jag mig trött och har inte lust med särskilt mycket så jag tar en lugn kväll i soffan, pjuh!


ja, vi drack vin på en tisdagkväll! gött vare.



jag och donnsan kvällsfikade