juliaskarp

juliaskarp

LILL-LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Vår i luften, faaaaantastiskt! Hade dörren öppen på salongen idag och hörde hur bilarna körde förbi i slasket, himla härlig känsla. Tyvärr verkar lyckan bli kortvarig då det ska bli -20 till helgen..
Men! Jag ska till Skellefteå och fina familjen så jag är glad ändå! Det var alldeles för längesen så nu ska det kramas och pussas hela helgen.
 
Har just slagit ner i soffan, efter jobbet tog jag mig an övervåningen, så nu är det rent och fint där. Mindre att göra för lilla mamma i helgen! Resten av kvällen spenderas här. Punkt. 
 
Ps. sa jag att jag skulle till Kreta i maj, LÄNGTAR. SÅ. MYCKET.
 
 

2013.02.25

Kategori: Allmänt

Det blev en helt perfekt lördag, mindre perfekt söndag.. Men det var värt det! Jag och Issan hade så kul, i vanlig ordning. Lappis levererade och vi var kungar på dansgolvet.
 
Måndagmorgon, back to work. Mycket som händer på salongen nu. Vi röjer och planerar inför ombyggnation. Bl.a spa, fiskspa, fransförlängning kommer erbjudas, det blir kul att göra lite annat också. På måndag åker vi till huvudstaden och utbildar oss!
 
Nu, farmen, top model och kvällsfika. God natt.
 
 

SATURDAY

Kategori:

Bloggen har legat lågt i veckan, har jobbat både morgon och vissa kvällar så har inte blivit mycket datorsittande!
Lördag idag, fin dag och några plusgrader. Natten spenderades hos fina kusin och Anton, tack för att jag kunde slagga hos er <3 Mamma och pappa är i fjällen och att sova själv i stora huset kändes inte som ett alternativ.

Ikväll lutar det mot utgång. Var allt för längesen jag var ute och roade mig! Tjoho, ha en kul lördag!

MÅNDAG

Kategori:

Helgen gick som vanligt fort, och likaså denna måndag! Kors i taket!
Goda middagar som mamma gjort, gladiatorerna, och mello-festivalen samt besök hos gamla farmor har gjort denna helg. Nu är även måndagen slut och snart (ja, typ) är det helg igen.

Har lagt mig i sängen och vilar middag. Förhoppningsvis ska jag försöka orka med en promenad innan kvällen är slut. Sist men inte minst, är sjukt sugen på en semla, så ni vet! Åh.

ALLA HJÄRTANS DAG

Kategori:

Min alla ❤-dag blev alldeles perfekt! Vi åt gott på Old Duck Inn och surrade i några timmar, så mysigt. Så tack familjen, moster Bettan och Andreas för igår!

Idag är det en ny dag, enligt mig den bästa dagen på hela veckan! Jobbet går oftast lätt och dagen avslutas med god middag och gladiatorerna!
Verkar verkligen vilja vakna upp till denna fredag, då jag vaknade en hel halvtimme före klockan ringde! Inte vanligt! Vet inte om jag blivit gammal men jag kan heller inte sova på kvällarna, jobbigt läge.. Hur som, trevlig helg!

PINK

Kategori:

Kom på att jag inte lagt upp bild på hur min färg på håret blev - så, här kommer det!

FETTISDAG

Kategori:

Det blev en bättre tisdag, tack och lov! Mycket kunder idag och en snäll chef som bjussade på semlor gjorde det hela. En prommis hem efter jobbet och en god middag i form av lax fick avsluta denna fettisdag. Nu en thekopp och landa i soffan.

 

HAPPY MONDAY

Kategori:

Måndag igen, i'm sorry men jag gillar inte måndagar alls, och tyvärr inte denna heller... Blev en powernap efter jobbet á 1,5 timme, så skönt! Hade lust att ligga kvar för natten men insåg snabbt att det var ingen bra idé.

Helgen i Umeå var iallafall perfekto! Familjemys för hela slanten. Skoshopping. God lunch. God middag. Kortspel och ett och annat glas vin. Emmas lägga var superfin så, jag åker tillbaka och hänger där redan nästa helg!

Nu måste jag fortsätta soffhänga och ladda för en bättre tisdag. Bye bye!

COOL

Kategori:

Har man snyggaste hooden så har man, inte för att skryta..

TILLBAKA PÅ BÄSTA JOBBET

Kategori: Allmänt

läste tidigare inlägg från när jag började blogga, då skrev jag som man ska skriva, ni vet. stor bokstav efter punkt, snyggt uppradat och ba allmänt fint! det ska jag börja om med, från och med nu!
 
Hej bloggen! Andra dagen på jobbet idag, och nu känns det att man näästan, nästan är 100 % igen. Lite snor och hostattacker får kunderna allt stå ut med, och förhoppningsvis smittar jag inte. Imorgon ska jag få håret fixat innan vi åker till Umeyå, vilket blir grymt. Funderar på helblekt som vanligt med med rosa toppar, vad det blir lär uppdagas här i bloggen.
 
Som sagt, Umeå med familjen i helgen. Ska få se Emmas nya lägga, hänga på stan och äta på restaurang, mm, det låter som det kommer bli en fin helg.
 
 
Måste vara fin inför helgen, så har tagit hand om mig själv ikväll.
 

2013.02.05

Kategori: Allmänt

äntligen! FEBERFRI - wehey! en sjuksköterska hade sagt till gabban att nu kommer vi slippa influensan nästa år, och det är ju positivt!
 
som sagt, första dagen jag känner igen mig själv! helt fantastiskt. bara den besvärliga hostan och näsan som retas, men det kan jag stå ut med. imorrn är planen att återgå till jobbet vilket känns bra! rutiner rubbas när man är sjuk, man mest sover, och sover, och sover.. tråkigt i längden! idag kände jag inte för att lägga mig i sängen direkt jag klivit upp, vilket är ett friskhetstecken!
 
så nu, vidare att starta en tvätt och steka kyckling! i'm back. yiha!
 
 
bella lekte doktor med mig i helgen, hon la en kylklamp på mig när jag hade feber - världens bästa doktor.

Feb. 02, 2013

Kategori:

febern håller i sig och jag ligger som be blöt-fläck i soffan.. usch, så less! tredje dagen jag är liggandes, hurra..

vad är oddsen att alla på salongen är sjuka? fem stycken på samma gång!

SJUK

Kategori:

pga influensa så ligger bloggen lågt.. orken finns inte någonstans! åh..