juliaskarp

juliaskarp

FIN HELG

Kategori:

Helgen i Vuogga blev jättebra! Trevliga vänner och trevligt väder, kunde nog inte bli bättre. Eller jo, om vi bortser från att två skotrar gick sönder och jag blev matförgiftad eller något av maten vi åt på restaurangen! Men det var övergående så det räknar vi bort.

Imorgon är det valborgsmässoafton, även den firas med trevligt sällskap i Piteå. Dock ser inte vädret speciellt lovande ut.. Men det blir grill och ett glas vin ändå!

Lägger upp några bilder från helgen samt på moster Bettan som fick håret fixat idag! Ha de!

PJUH

Kategori: Allmänt

Teori, faser, körlektioner, introduktionsfrågor - it goes on and on! Och just nu är det ett stort virrvarr i mitt huvud. 
Ja, jag har börjat med körkort! Snart 22 år gammal så tyckte att det var dags. Men inte är det en dans på rosor! Okej, så svårt är det inte. Men har kört fast på en fas och det stör mig så fruktansvärt mycket. ÅH. Och tålamod är väl inte min starka sida. Nå ja, nya tag imorgon och hoppas att jag fixar den jäkla fasen.
 
Annars då? Det är bra, tackar som frågar. Vougga i helgen. Planerar frukost, lunch, fika och dricka. Sovsäckar, renskinn, muggar och kosor, underställ och kläder, handduk, sänglakan, ja, ni fattar! Känner mig vuxen, men tur jag har mamma som redan viftat ihop en pannkaka som ska stekas till lunch i helgen och lagt alla lakan på hög utanför mitt rum. Bästaste mamma.
 
Nu ska jag försöka koppla bort körkortsboken och sova en stund. Natti.
 
 

Apr. 17, 2013

Kategori:

Trots regning och grå förmiddag så hoppade jag på hojjen till jobbet idag, det är ju varmt i luften trots allt! Lägligt till jag slutade jobbet sken solen, så jag och mammsen tog en promenad och småfixade på gården. Frusna brunnar hackades upp och snödrivorna skottades ut på infarten. Och plötsligt under snön hittade mamma en fågel, en stor dessutom. Tyvärr verkade den ha kraschat rätt in i husväggen och kollapsat i snödrivan, stackars fågel!

Ny dag imorgon, vi ses!

Apr. 17, 2013

Kategori:

Hej bloggen. Länge sen! Känns som att det är återkommande ord här.. Nå väl!
Det har hänt endel sen sist. Framförallt hade jag en underbar helg med familjen i Umeå. God tapas-middag på fredag, syster 25 år på lördag, tårta och presentöppning. Födelsedagsfest på lördag-kväll och tyvärr hemgång söndag. Det stora minuset med helgen var att pappsen fick ryggskott modell värre, så jag var hemma i går och servade han med mackor och smärtstillande, men tanke på att han inte kunde gå.. Stackars, fina pappa! Förhoppningsvis borde det ordna upp sig snart.

Nu laddar jag för ytterligare en helg hos syrran, kusin och Anton hakar och även Jock! Det blir gött.

Redan onsdag imorrn, ya-hoo! Tog årets första cykeltur till jobbet idag, och oj vad det gick! Härligt med vår.

I vanlig ordning väntar spikmattan och sen sova. Goda tider. 

Apr. 10, 2013

Kategori:

Solen fortsätter att skina ute och det känns bra i kroppen! Har hela veckan tagit sköna promenader med mammsen, och trots att klockan varit före sju på kvällen känns det som solen fortfarande bländar oss..

Ikväll har vi pysslat med hemligheter till helgen, flera fina människor i min närhet fyller år i veckan, och det ska firas! Helgen spenderas i Umeå hos syster. Mysig middag med hela familjen på fredag, och klackarna i taket på lördag. Och det bästa av allt, det är bara två dagar kvar till vi styr mot helg!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och hoppas att mina stela axlar mjukas upp! Sen lär det vara god natt för fröken Skarpsvärd.

Slänger in två bilder från helgen som var!

2013.04.08

Kategori: Allmänt

Helgerna går, som jag nämnt tidigare, i en väldig fart! Så även denna. Har kompishängt hela helgen med sköna piteå-bor, solat lite i det fina vädret och tagit ett glas vin eller två. Perfecto. 
 
Inledde den nya veckan mjukt med lugn dag på jobbet. Måndagar är alltid lite sega, så mjukstart satt fint.
Kvällsprommis och datahäng fick avsluta dagen.
 
Kort och gott min dag. Nu vila. Hej.
 
 
 
 
Välkommen sköna vår. En årstid närmare sommaren!

JUSTIN BIEBER

Kategori: Allmänt

Startade min sovmorgon med att vakna 08.30, what?! Jag som tänkte sova till 10.00 iallafall. Nå väl. 
Förflyttade mig till datorn då Justin Bieber besökte mina tankar. Så jag slog på hans liveshow från Olso. ÅH. Så charmig och så duktig, love of my life, for sure.. Färdigdrömt om Justin, lär knappast träffa honom ens.
 
Nu ska jag bege mig ner på stan, dricka kaffe och njuta av fredagen. På med solbrillorna and away.
Ikväll vankas hockey och förhoppningsvis vinst för SAIK. Bye bye.
 
 

FIN DAG

Kategori:

Alldeles perfekt dag. Började tidigt och slutade tidigt. Åkte upp till vittjåkk för sen lunchdejt med kusin och Anton. Vidare hem för dusch/spa/ansiktsmask/måla-naglarna-dags. Strosade runt i myskläder och rensade garderoben innan vi blev bortbjudna på middag hos faster. Besök hos farmor och hockey på tv. Som sagt, bra dag. Har hunnit mycket, men nu är jag trött.

Bye bye.

VITTJÅKK

Kategori:

Igår hade vi spa-kväll med bastubad och fiskspa på salongen - så skönt! Somnade fort även igår. Fattar inte, har varit helt slut hela påsk! Runt 21.00 har jag varit så trött att jag gått och lagt mig, skönt på ett sätt. Dock har det blivit tidiga morgnar, så vi har verkligen fångat dagarna.

Som sagt, vittjåkk idag! Inga brutna ben, bara massor med skratt. Några fräknar rikare och träningsvärk i kroppen. Slocknade direkt vi kom hem och vilade någon timme, så lyxigt. Nu är jag nerbäddad och laddad för ny vecka på jobbet! Skönt med mjukstart och kortvecka.

Au revoir.