juliaskarp

juliaskarp

PÅSK

Kategori: Allmänt

Hade fått en sån fin kommentar av syrran innan påskhelgen: "snart är det hög tid att komma hem, det blir skönt med så kallad "sem" (semester). skulle gissa att det blir massa god mat, som läggs upp på mammas fina fat. måntro om vi ska basta, och brasan överlasta?! sedan sova som en stock, i en mjuk morgonrock. kanske äta godis tills vi rullar.. över sten, stock och kullar. längtar efter att få skratta tills jag inte orkar mer, som jag alltid gör med just er <3 SES om några dar', inte länge kvar!"
 
Och så blev det, massor med god mat, bastubad x 3, skoter och grillning, fina fräknar på näsan och världens bästa sällskap. Är nöjd och glad över påsken. I morgon tänkte vi avsluta denna helg på vittjåkk med bräda och slalom - risken finns att vi blir sjukskrivna några veckor framöver, hehe! Men kul ska det bli, och många skrattanfall lär vi få.
 
Nu, sova. Bilduppdatering från helgen kommer senare i veckan. PÖSS
 

Mar. 27, 2013

Kategori:

Påsk imorgon - välkommen! Ledighet kommer göra gott för kropp och själ. Avslutade en hektisk dag med skön massage, fick höra att jag var "knutig" och skev i hela kroppen, och det har jag ju nästan förstått med tanke på den brännande känslan i axeln, aj aj aj!

Matade även fiskarna idag med lite hand, verkade som jag var god. Annars en rolig känsla, lite konstigt men häftigt!

Och ikväll har jag och mamma stökat inför påsk. Jag tog mig an att baka en, typ citron-cheesecake/paj. Enkelt trodde jag, men ack så fel jag hade. Det som kunde gå fel gick fel. Degen blev kletig och gick inte att kavla ut, den skulle få fin färg efter ca 15 minuter i ugnen, eller så inte... Chokladen som skulle smälta smälte inte, hur nu det (inte) gick till. Nå ja, nu står den i frysen.

Efter allt kaos skulle jag ta en skön dusch. Jo, tjena! Ljummet/kallt vatten, riktigt skönt. Och dum som jag är så kom jag på, ah, ska måla naglarna. Det skulle jag aldrig ha gett mig in på..

Nu dyker jag till sängs och vaknar upp till en fin torsdag och påsk. Hej!

Mar. 25, 2013

Kategori:

Jobb 09.00-17.00, hem för middag och städa rummet, sedan iväg på nästa jobb! Har blivit mycket jobb senaste dagarna, men det känns bra och jag känner mig duktig. Kommer såklart kännas extra skönt när påskledigheten kommer!

Nu ligger jag med spikmattan ihoprullad i nacken i hopp om att den ska reda ut lite knutar. Snart är top model-finalen slut och då viker jag in årorna, nya tag imorgon!

HELG

Kategori:

Veckan och helgen har verkligen sprungit förbi! Fredagen var fylld med jobb, från tidig morgon till sen kväll, så somnade sött efter jobbet! Igår och idag är jag barnvakt åt sockertopparna, fullt ös hela dagen lång! Teckningar ska målas, det ska påskpyntas, se film och spela barnyatzy, snacka om att fånga dagen!

Ikväll åker jag tillbaka till jaur för en kort veckas jobb innan påsk och vi får fina främmande och saknade syster kommer hem, längtar så!

LEDIG DAG

Kategori:

Som sagt, ledig dag. Himla skönt med lediga dagar då man har massor med energi. Landade hemma vid lunch och gick direkt till salongen för snack och pyssel med bästa arbetskompisarna. Vidare till farmor och mammas kontor, sedan middag och vidare att städa lillkåken efter gäster. Nu vidare till nästa jobb, ska hjälpa mamma med kvällsstäd på a-städ.

Imorgon är det nya tag. Tjoho! Bra dag idag.

Mar. 19, 2013

Kategori:

Tisdag idag. Stannade en dag extra här i Skell för att få mysa med mina änglar. Och eftersom vi har stängt salongen i veckan gick ju det alldeles perfekt!
Så, igår bakade vi så att mjölet fullkomligen yrde i hela köket! Men det blev bra muffins, himla fina dessutom. Det ska vi göra om!

Nu går snart bussen hem till jaur igen. Ska hjälpa mamma lite på a-städ och kika in på salongen för att se hur det går med ombyggnationerna! Ha det gött.

HELG

Kategori:

Fina, älskade helg vad jag tycker om dig! Vaknade halv tio imorse och möttes av helt perfekt väder. Frulle och dusch på det, sen gick jag och Jock till stan en sväng, köpte med oss en sallad och landade sen i soffan på folkparksgatan.

Ikväll det hockey, god mat och eventuellt bowling, med bästa S&D. Livet är gött. Pöss.

Mar. 12, 2013

Kategori:

Tillbaka till verkligheten. Min lediga vecka var så kul, mycket skratt och häng med fina människor. Har nu landat hemma på södra gatan igen, och efter allt fläng hit och dit känns det ganska skönt.

På jobbet är det fullt ös. Provade att slänga ner handen i en fisk-tank idag, blev så rädd när en liten söt firre ville hjälpa mig att ta bort gammal hud, att jag drog upp handen igen.. Får ge fiskarna ett nytt försök imorgon!

Nu har jag duschat, lackat naglarna och gjort mig redo för skönhetssömn. Natti.

Mar. 07, 2013

Kategori:

Efter två kursdagar här i Stockholm så njuter jag, eller vi med att sova länge, strosa på stan och tjejsnacka med kusinerna, så roligt!

Ikväll lutar det mot bowling, det blir intressant, var ett tag sen! Lär sluta i skrattanfall.

Nu har jag och syrran satt oss på ett café och väntar på att Lina ska sluta.

Trevlig fortsättning på veckan.

STOCKHOLM

Kategori:

Det var den helgen! Men fortsätter med roliga dagar i huvudstaden, närmare bestämt hela veckan! Kurs imorgon och tisdag. Onsdag till fredag blir det bara nöje, träffa kusiner och njuta av solens strålar som antagligen hunnit smälta Stockholm mer än norrland!

Bye bye.

Ps. Träffade Bieber i helgen. Söt kille.

TGIF

Kategori:

Fredag, fredag, älskade fredag, hej! Idag känns allt lätt, skuttade upp från sängen, sprang ner och åt frulle, duschade, fixade och packade inför helgen! Nu tar jag det lugnt framför tvn innan jag styr mot jobbet.

Som sagt, Skellhell i helgen. Börjar fint med att jag hämtar kidsen på dagis, och på kvällen kommer syster och allt blir perfa!

Trevlig helg! PUSS.