juliaskarp

juliaskarp

go' jul!

Kategori: Allmänt

nu är det nära, löjligt nära till jul! endast två dagar. och sorgligt nog så känns det inte riktigt ännu! trots att julgranen lyser mysigt i hörnet och alla julklappar under granen så har jag inte riktigt förstått att det är jul om två dagar.. MEN, skönt och framför allt kul ska det bli att träffa familjen och släkten! det kommer bli en fin jul ♥

allt är packat och klart, väskan står vid dörren och klapparna likaså! imorrn blir det jobb 10-16 sen hoppar jag på 26 till kyligare vidder, arvidsjaur alltså! GOD JUL.


saffranssemlor, mmmm!

Kategori: Allmänt


det blev få sovtimmar i helgen men vad gör det, i'm alive och det är ju huvudsaken! i lördags efter jobbet ställde snällaste pappan upp och hämtade mig och emma i skellefteå, väl framme i jaur hade mamma lagat så himla god mat, mmmm! sen blev det party hela natten lång. en helt vanlig helg med andra ord, haha!

om några dagar är det jul och jag längtar såå mycket! julen är fin och mysig på alla sätt och vis ♥

lucia!

Kategori: Allmänt

idag har det varit luciatåg på många håll, själv har jag inte fått uppleva något på självaste luciadagen. men, vi har haft julmys på folkparksgatan - bilderna får berätta!




tadaaa, fin julgran va?!

say goodnight and go

Kategori: Allmänt

bortsett från att jag verkar ha skadat min fot i helgen har allt varit precis som väntat - KUL, på många sätt!
idag är jag trötter och vi har en mycket lugn kväll framför tvn. har kramats med tjejerna framför julkalendern och nu njuter jag bara av att soffan är så skön!

som sagt, 12 dagar till självaste jultomten knackar på dörren! snacka mysigt! så idag har vi näästan gjort klart alla julklappar vilket känns skönt. nu återstår det bara att vänta till julafton!



ho-ho

helg!

Kategori: Allmänt

helg, ja! jag har redan helg, i mitt huvud är det fredag och det känns mysigt.. ikväll packar jag väskan, imorrn springer jag in på systemet och sen hoppar jag på bussis mot umeå! kan inte sluta annat än bra. så, vi ses på söndag bloggen, eventuellt måndag.. see ya
 

sara underbara + 1 ♥

COME WITH ME AND THINGS ARE GOING TO GET REALLY WIERD

Kategori: Allmänt

för det första vill jag bara berömma mig själv över att jag har blivit en fena på att uppdatera bloggen! cred till mig. för det andra har jag haft en skitmysig dag på stan tillsammans med mammsen och pappsen. vi har klurat på julklappar, ätit god lunch och bara varit tillsammans, precis vad planen var!
nu ligger jag i j's varma säng och bara njuter av tillvaron, härliga tider. imorrn är det redan torsdag, jag gillar när veckan går fort och helgen närmar sig som denna gång kommer firas i umeå och förmodligen kommer vi slå klackarna i taket ! nu blir det att koka té och mjuka upp min irriterade hals lite. på återseende! hej hopp






2011-12-06

Kategori: Allmänt

har haft en bra dag idag, gick hem med ett leende på läpparna! imorrn blir det en härlig dag med finaste mamma och pappa, vi ska till piteå och julhandla lite klappar, säkert äta något gott och bara strosa omkring.. julen är en fin tid, likaså snön! sara tyckte att jag lät som en pensionär när jag sa att snön lyser upp i mörkret, men ack så sant det är - känns mycket roligare att gå ut nu när det är lite vitt på backen, trots att det är minusgrader!

jag fick just värsta suget efter fil, så det ska jag äta nu! med banan.. MMM!




lilla trollet disa ♥


fina dagar hos syster

Kategori: Allmänt

det blev en lugn helg i umeå, känns verkligen som vi har hunnit med endel nytta! vi har julhandlat, pratat och skrattat tills klockan är mitt i natten, pratat om framtiden, solat solarium, kört på en väg som enbart är till för busstrafik, och såklart haft adventsmys ♥ jag är nöjd med helgen och på fredag åker jag tillbaka igen, wihoo!

ikväll har julmyset fortsatt på bella och disas dagis! det har varit luciatåg och julfest med tomtegröt och pepparkakor som kidsen hade gjort, till och med tomten kollade förbi! nu har vi krypit ner i soffan och hela familjen folkparks myser som bara vi kan, tjillivippen.

brrr..

Kategori: Allmänt

brr, kallt.. har det så mysigt under kittyfilten och brasan som värmer, vill inte gå ut, vill inte! jag skulle kunna stanna under filten hela dagen, på riktigt!

meen, det är ju fredag trots allt! oftast är fredagar bra dagar. ikväll längtar jag till softa kläder, soffhäng under en filt, kanske en cola? vem vet?! ha en bra dag.

ledig

Kategori: Allmänt

planen var att följa sara på mvc idag, men det blev ändrade planer och jag 'försov' mig! DUMT, med tanke på att sara helt oplanerat fick kolla på bebisen med ultraljud.. nåja! vad göra..

sovmorgon med andra ord! ca 13.00 hoppade jag ur min onepiece och drog ner på stan för julklappsshopping! inte det minsta stämmningsfullt, tyvärr.. hämtade kidsen på dagis, åt, tog en lång varm dusch eftersom vi alla frös och sen kollade vi på årets julkalender 'tjuvarnas jul'!  det blev en bra dag och kväll trots allt!

ikväll laddar jag för jobbhelg, dvs jobbar imorrn och lördag! sen hoppar jag på bussen till emma i umeå! tjohej vad kul ♥ (tänk att jag har planerat helgen redan och det är bara torsdag, kors i taket! haha)