juliaskarp

juliaskarp

TUESDAY

Kategori: Allmänt

trots uppstigning 07.00 för jobb hos mammsen och eftermiddagsjobb som frisör är jag inte ett dugg trött? what's wrong? har senaste tiden sovit dåligt om nätterna, inget vidare skoj, jag som i vanliga fall brukar somna på en sekund.. , tänkte att om jag möblerar om och vrider sängen åt andra hållet så kanske det löser problemet? sagt och gjort, nu ligger jag i mitt städade och nymöblerade rum, lovely! ett varmt bad på detta så kanske tröttheten kryper sig på, förhoppningsvis..
 

2013-01-28

Kategori: Allmänt

i vanlig ordning passerade helgen med stormsteg, och som vanligt önskar man att man kunde spola tillbaka tiden till fredag och ha hela helgen framför sig! en lugn och skön helg fick det bli. mycket soffhäng framför filmer, god middag på restaurang, godis, semlor och allmänt mys, så är helt klart utvilad för en ny vecka! trots måndagsångest så kändes det jättekul att komma till jobbet i morse, och dessutom är det ju bara fyra dagar kvar till helg igen, då åker jag till syster och ume-yo för att spana in syrrans lägenhet, göra stan och bara ha syster-häng, så det längtar jag till såklart! 
 
nu, blir det att vila upp sig för en förmiddag på a-städ och eftermiddag på salongen - natti!
 

25 JANUARI

Kategori:

har hela veckan försökt uppdatera bloggen, men det har inte gått vidare bra! nytt försök nu.

har haft en riktigt skön vecka, ledig mån-ons, jobb två dagar och riktigt mycket kunder på jobbet fick avsluta denna vecka! nu sitter hos favvo-kusin och hejar på skellefteå, eller rättare sagt - killarna hejar på skellefteå!

imorrn har vi planerat bad på havsbadet och avsluta lördagen med go'-middag! TREVLIG HELG!

TRISS I ÄNGLAR

Kategori: Allmänt

för nästan exakt ett år sen skrev jag detta inlägg: "äntligen har nikki kommit till världen, som vi har väntat och längtat! nu har syskonskaran utökats till tre, tre små fina änglar ♥"
 
och nu fattar jag ingenting! 1 år, redan? är knappast den första som säger det men åh vad tiden springer iväg! för exakt ett år sen fick jag vara med om det häftigaste jag gjort i mitt liv, vara med när underbara nikki kom till oss! känns som det var igår jag fick hålla henne första gången, så liten och vacker som en docka.. fina, fina nikki! ♥
 
 
I LOVE YOU
 
 
 
 
 

HÅRFIX

Kategori: Allmänt

sweet sunday. idag var det dags att ta itu med systers hår, trolla bort utväxen helt enkelt! såhär blev resultatet, mellanbrunt med ljusa slingor! som ny ♥
 

jag älskar hennes stil

Kategori: Allmänt

åh. vad. jag. njuter. hela familjen satt i soffan igår och pratade och skrattade, idag gör vi en repris, fast med plankstek och efterrätt som mamma fixat, hur gott?!
idag slängde jag även penicillinet åt pipan, skönt att slippa tänka på det och äntligen känna sig pigg och fräsch igen! 
 
har varit en effektiv lördag idag! vaknade av att mamma viskade i mitt öra, frukosten är klar, så jag tassade ner till en helt fantastiskt frukost! efter frullen åkte vi till glasögonaffären och fixa brillor till pappsen, vidare till farmor och sen till kusin madde, ut en prommis med systra mi, vidare in i bastun och nu är plankorna påväg in i ugnen!
 
ha en fin lördag! I will.
 

FINALLY FRIDAY

Kategori: Allmänt

redan fredag imorgon, jippie! trots rivstart från julledighet och sjuklighet så har veckan gått riktigt bra, kul att komma tillbaka till jobbet, aldrig tråkigt, bara en massa skratt, fina kunder och framför allt fina(ste) kompisar.
 
även denna helg kommer gå i lugnets tecken, familjehäng, promenader med syster, tjejsnack, god mat och soffmys står på schemat - kunde inte bli bättre! har tjuvstartat myset med lite spa och ta-hand-om-mig-själv-kväll ikväll, så nu är jag verkligen redo för helg! VÄLKOMMEN.
 
 
lite bilder från veckan som varit.
chefen fick en helt ny hårfärg - hot, hot, hot!
moster och kusin lika så!
söta faster brittabus piffade vi också till - <3
 

KYLIGT VÄRRE

Kategori:

dagens prommis var oerhört uppfriskande må jag säga! ögonen frös till men det var så värt att landa i soffan framför tvn efteråt!

imorgon är halva veckan gjord och det betyder att syrran kommer snart - MYS.

TILLBAKA PÅ BANAN

Kategori:

äntligen, först nu känner jag att jag är back on track! antibiotikan gör sitt och jag har jobbat hela dagen idag, så kul och skönt att slippa soffan.. har till och med tagit en prommis med mamma, hur skönt som helst att krypa till kojs och faktiskt känna att man gjort något nyttigt av dagen! lovely.

DON'T WORRY BE HAPPY

Kategori: Allmänt

kom på mig själv när jag läste mina senaste inlägg - sjuk sjuk sjuk, bla bla, trött hit och dit! who cares liksom?
nä, dags att skärpa till sig, rycka sig från soffan/tv och ta en promenad, om än bara till postlådan - för det är ungefär så långt jag orkar gå!
frågade mammsen igår om hon kunde dra mig i en pulka runt samhället, för att få lite luft och så - slutade i skrattanfall! 
 
imorgon är det fredag, egentligen uppskattar jag inte denna fredag som jag brukar göra.. ni vet, har jobbat en hel vecka, fredagskänsla, mys med familjen och eventuellt tagga till en fest! nä, så blire inte denna helg.. men lika glad är jag för det, faktiskt.. ska bli riktigt skönt med en lugn helg, bara vara, ta hand om mig själv och prioritera hälsan - vill vara fit for fight på måndag, för då ska det jobbas! att vara sjuk i en vecka är så oball som det kan bli, im tellin' ya!
 
nu ska jag ta av mig pyjamasen (mm, jag vet att klockan är 13.42), borsta håret, tvätta facet och försöka känna mig lite fräschare - tror att det kanske hjälper! så himla kul är det inte att mötas av en grå spegelbild längre.. 
 
take care! ♥
 
fina sommarminnen som gör mig glad!
 

TRY

Kategori:

åh, natten till idag sov jag hela natten och vaknade först tio! då var det dags för lite värktablett.. dagarna ser ganska lika ut när man är sjuk, vaknar, vilar, dricker eventuellt ett glas nyponsoppa, vilar igen.. ja, ni vet! har just laddad med mer smärtstillande och hoppas att natten blir lika skön som förra! good night.

SJUK SJUK SJUK

Kategori:

förkylningen slog tillbaka efter helgen, med besked! fy.. längesen jag haft såhär ont och känt mig så svag - doktorn ordinerade antibiotikakur och citodon, hoppas på att slippa smärtan och bli frisk snart.. ps. glöm inte bort att njuta när ni är friska och mår bra!

TRETTONDAGEN

Kategori: Allmänt

helgen är över, söndag igen.. ovanligt seg söndag faktiskt! 
 
började med fest igår hos kusin och anton, jättekul! familjen folkparks kom hit från skellefteå, bra och trevliga människor på festen! dansade och skrattade!
 
men idag skulle alla åka hem, favvo-sara och david, och framför allt finaste syster emma, som flyttade från mig och till umeå.. som vi sa, första gången på väääldigt länge som vi inte bor ihop, och det känns ju jättekonstigt i kroppen.. tur att ume-yo är nära! lär hänga endel där skulle jag tro!
 
så, idag ligger jag i soffan, ser tv och kollar facebook - ungefär! 
imorgon, tillbaka till jobbet igen, ladda!
 

2 JAN

Kategori:

.... å' med det nya året hakade en liten krasslig hals på! hoppas det är tillfälligt..

inget jobb idag men har ändå hunnit träffa gabban, skrattat gott och fyllt på förrådet med energi!

slutligen styrde jag och sis ihop en god middag i form av sallad och lite annat smått och gott, är inte så dum i köket trots allt!

2013

Kategori:

nyår - check! välkommen 2013.
idag är vi lagom möra i kroppen, hotellsängen var så. jäkla. skön, och hade mer än gärna legat där hela dagen! men - nu är vi utcheckade från hotellet och incheckad på 2013.

känns som dagen kommer bli lång.. ska mest åka buss hela dagen, först till skell och mellanlanda där sen vidare till jaur sent ikväll, så är hemma vid 23.00, jippi!

nåja! imorgon är det back to reality, jobbet kallar, men det blir skoj, har faktiskt saknat mina arbetskompisar!

ha dee!