juliaskarp

juliaskarp

onsdag

Kategori: Allmänt

ah, vart ska jag börja.. nattivalen - tjohoj vilken helg det blev! vi festade i två dagar, dansade, åt hamburgare, träffade swingfly och såg september, eller just ja, jag blev trampad på efter andra låten så det var bara springa där i från och doppa foten i sjön och torka tårarna! madde hittade en läkare på placet som fixade foten, sen var det bara ta en till cider och dansa hela natten lång!
tack tack taaaack alla som gjorde min helg, underbart!
snart är det helg igen vilket innebär jobb på lördag och att syrran kommer, det lär bli ännu en fin helg! ♥
(bilden på fossingen är tagen vid tre-tiden - därav all smuts på min vita fina gasbinda)

nattivalen

Kategori: Allmänt

aooo! det är bara att hålla i hatten, från den ena festivalen till den andra - i helgen blir det nattivalen om det kommer bli grymt med party i två dagar och med förmodligen världens bästa partygäng!
sommaren är en bra tid och man samlar på sig många minnen, fyy va kul med sommar och att vädret är underbart gör ju inte saken sämre!
nu ska jag slurpa i mig mitt thé sen krypa under täcket. god natt mina vänner



september kommer till nattivalen, kan bli ballt!

stadsfest

Kategori: Allmänt

ännu en stadsfest har passerat och efter tre dagar bland öltält kände man sig rätt slut! men nu är jag back on track.

idag har familjen på folkparksgatan haft en lugn dag ute i det tyvärr inte så varma vädret, men vad gör det! mitt rum börjar se fint ut och mitt nya jobb känns kul - jag mår helt enkelt jättebra!
såhär under sommaren blir det inte så mycket dator så räkna inte med jättemycket uppdatering, jag kommer va' ute och njuta av sommaren är min plan - sova kan man göra under de mörka månaderna, haha!

ikväll blir det ytterligare en film, myspys! see yaa






lite bilder från dagen