juliaskarp

juliaskarp

nu har jag anlänt till umeåååå - tjoho! ses på söndaggggggg

Kategori: Allmänt

taggaaaaaaaaaa!

Kategori: Allmänt

ikväll åker jag till skell och myser och imorrn åker jag till umeå och röjjer! jag taggar, yeeeeeehy! det kommer bli en bra helg minst sagt.



bruno mars - lazy song

Kategori: Allmänt

vilken härlig låt lazy song är, och musikvideon den är ju skitrolig!

just nu ligger jag och tar det lugnt och ser på fantastic musicvideos på MTV - jättebra morgonsyssla tycker jag!
men antar att jag snart måste ta tag i att fixa mig inför dagen.
nämen alltså, nu vill jag faktiskt bara ha helg, brännbollsyran och fint väder! hoppas verkligen på sol trots att väderprognosen säger regn.. :/ men kul kommer det bli vilket som! ska ju se maggio och det kan bara bli perfekt!



tjohey

Kategori: Allmänt

jag överlevde denna födelsedag också, pjuh - då var man 20 år och det känns faktiskt grymt bra! har mer eller mindre ett lätt lyckorus hela tiden, har såå mycket roligt framför mig! 

- brännbollsyran till helgen
- klassfest veckan efter det
- resa bokad - favorit i repris på g!
- flyttar till skellefteå
- sen festivaler av allla de slag - stadsfesten, trästock och pdol! wiho
- HÄRLIGA SOMMAR - nu kommer jag!


ikväll har jag, syrran och jocke planerat en myskväll med diverse goda saker att knapra på! men först ska vi fixa emmas hår.



puss puss puss

snart 20 bast

Kategori: Allmänt

dom nästkommande dagarna kommer bli bra! jag fyller 20 år, jocke som jag inte har träffat på en heel vecka kommer (jo, det är lång tid ifrån varann!) och syster kommer till min födelsedag! WIHO, det kan inte bli bättre.

jag och mamma har beställt smörgåstårta till min dag och shit vad jag längtar, mums! det är alltid mysigt att fylla år hur gammal man än blir tror jag..

nu - back to big brother!

natti



tjoho

Kategori: Allmänt

är helt slut efter ett kvällspass på salongen, så efter big brother blir det att släcka lampan och invänta älskade fredag! ser fram emot denna helg som kommer bli skitkul! på lördag åker jag och madde till IKEA haparanda och shoppar lös eller nåt och på kvällen är jag bjuden på 20års-kalas - det kan inte bli bättre! så, trevlig helg :)

slänger upp en bild på jockes nya frippa, snyggt va?! ;)

kom på en sak

Kategori: Allmänt

.., förmodligen har de få som läser min blogg facebook också, så jag kom på att det är bortkastad tid att ladda upp 50 bilder på bloggen när dom redan ligger på fejjan - så check out cypernbilderna där!

har hunnit vara sjuk, varit i skell, träffat min syster och firat mamma sen sist jag uppdaterade! kära mor fyller år idag och det har vi firat ikväll med grillat och tårta, mums! grattis mamma, love you forever and ever.

nu har jag tagit en lång dusch och dragit på mig mammas pyjamas, redo för sleepmode med andra ord.

NATTI LOVERS




istället lägger jag in bilder från helgen på småänglarna - puss puss puss!

hojja'

Kategori: Allmänt

känner mig tjock i skallen/näsan/ansiktet, har en kniv i nacken och snorar och nyser.. helt perfekt!
har ätit en supergod middag efter jobbet med mamma och mostrar på restaurang sen efterrätt hos madde och anton, en härlig kväll må jag säga! men, har varken tid eller ork att lägga upp bilder från utlandet just i denna sekund, är för trött.. men kolla fejjan, där finns det! lovar att försöka hinna imorrn, men det borde jag!

puss och natti på er!

home sweet home

Kategori: Allmänt

nu är vi hemma efter en härlig vecka i cypern - ah vad skönt med semester och sol, men nu är jag tillbaka till verkligeheten igen! klart det är skönt att komma hem, egen säng och ett täcke framför allt och att få slänga toapappret i toan är ju hur skönt som helst! men å' andra sidan kan jag ju inte ljuga och säga att jag längtar tills jag, syster och madde åker i juni! favorit i repris.

datorn jobbar för fullt för att föra över bilderna som togs där borta - mer av dom lägger jag in senare.