juliaskarp

juliaskarp

DÄR PALMERNA BOR

Kategori:

Två dagar sen säger vi hello till solen och Grekland. Som vi taggat och längtat! Väskan är så gott som sprängfylld, jag som trodde jag packat smart, men tydligen inte.. Typiskt vi tjejer! Jock har inte ens börjat packa, hallååå?!

Med andra ord sista jobbdagen innan en ledig vecka. Goda tider. Nu ska jag sova och ladda för fredag.

(Slänger in en bild från P&L! Det får mig att le ❤)

MÅNDAG

Kategori:

Salongsjobb, lite kvällssysslor à la A-städ följt av dusch och förberedelse inför Kreta! Bäst att vara redo i tid. Klänningar, shorts och linnen har fullkomligen legat all over my room - men AAH som jag längtar! Imorgon ska det inköpas solskyddsfaktor, växlas pengar och kolla så att det mesta finns nedpackat. Nä, nu får gärna lördag komma snart!

Helgen har bestått av systermys, grill x2, kusin&anton-häng och allmänt kvalitetstid med min älskade familj! Har även firat min födelsedag eftersom jag åker bort på lördag. Jag har fått massor med fina presenter av mina nära. Mitt "födelsedagsfirande" firade vi med bl.a årets första kubbturné! Så kul!

ONSDAG

Kategori:

Sjukhuset (dvs. Södra gatan 17) har sakta men säkert börjat återgå till det normala! Vi är hyffsat pigga allihopa, bortsett från att pappa bara kunnat sova 1 timme natten som var pga. sin dumma rygg!

En bra onsdag på jobbet. Avslutat med en mysig kväll hemma. Har just tagit en varm dusch, lyxat med ansiktsmask och provat bikini'sar inför Kreta. Dagar som denna känns livet lätt! Oooch snart kommer storasyster hem, kan inte bli bättre!

SEG MÅNDAG

Kategori:

Det blev en lugn helg med hårfix, grillat och tidiga kvällar! Trots att vi la oss 10 på lördagkväll var jag helt däckad på söndag så jag sov i princip hela dagen fram till 4 på eftermiddagen! Även idag har jag känt mig trött och ligger redan i sängen. Mamma har sovit en halvtimme och pappa är också påväg i säng. Med andra ord är hela familjen på södra gatan hängiga.. Usch!

Hoppas på nya krafter imorgon. Jag sover på saken. Hoj.

 

 

SUGARSKULL

Kategori:

Vad har hänt sen i onsdags? Jo, jag har tatuerat mig igen! Och ingen är gladare än mamma och pappa! Nä, skämt åsido. Jag är så nöjd, men eftersom den inte är klar ännu så får bild vänta!

Ikväll har Sara och kidsen kommit till byn, för i morgon ska det fixas hår så det står härliga till! Ska bli riktigt kul att se hur det blir, Sara ska bli vårfin och få ljusa slingor! Men först, fredagsmys!


1 MAJ

Kategori: Allmänt

Välkommen sköna maj! Valborgsfirandet gick enligt planerna och blev mycket trevligt! Killarna skötte grillen perfekt så maten blev mums. 10 av 10 helt enkelt.
 
Om 17 dagar fyller jag 22, och åker utomlands. SÅ. SKÖNT. Så, välkommen maj! Nu vet man att det blir varmare och att det snart är sommar, tjoho!