juliaskarp

juliaskarp

God natt!

Kategori: Allmänt

Nu är det god natt för mig, känner mig konstig på alla sätt. Ont i ryggen, varm, kall, illamående, tät i näsan och bihålorna - nä, god natt!



PAIN!

Kategori: Allmänt

Igår skar det plötsligt som en blixt genom min rygg. Idag fick jag pronaxen som jag ska äta i tre veckor frammåt.
"Inflammation i ligamenten i bäckenmuskulaturen" ungefär lika härligt som det låter! Typiskt min tur..
Ska uppdatera med bilder från helgen, men just nu är jag way to tired.. Hörs sen!

PARTEY

Kategori: Allmänt

Partymode on! Status:




JULIA - Slow dancing in a burning room

Kategori: Allmänt

Fan, va' bra John Mayer är. Pjuh!
Och vilken dag jag har haft, fullt ös hela dagen och har typ inte hunnit med. Helt plötsligt var klockan halv sex och dags för att gå hem. Nu har jag lagt mig under täcket, slagit på bra musik, och bara njuter. Ibland får jag lyckorus - jag älskar känslan.

Och helgen, aaaaaaaaaah! Längtar så mycket, efter alla i Skellefteå. Ni ska veta att jag tänker på er varje dag och har fortfarande inte smält att jag inte ska bo hos er något mer.. ♥

Drömde föresten världens härligaste dröm! Vi tog studenten och jag och Emma Andersson var heeelt galna. Ah, ville aldrig vakna, vi hade så himla kul. Jag saknar er tjejer, massor. När styr vi klassfest? Snart hoppas jag.

Jo, upptäckte idag att det är höst. For sure. Imorrn åker vantarna på när jag cyklar till jobbet! Och nu, nu drar jag och solar lite.

JULIA - ja, ja kallar på däj

Kategori: Allmänt

Lite rolig är ändå den där låten Natteravn! Man går genast in i partymode, vilket min syster gör ikväll. Och ja, jag är lite avis, på ett sätt vill jag också tillbaka till skolan, saknar ju allt och alla..

Torsdag imorrn, redan. Veckorna går fort och det gillas - för jag älskar helger. I helgen åker jag till Skell, kommer bli GÖR-KUL!


Jag kan inte annat än älska Bella och Disa, PUSS

JULIA - I'M BACK

Kategori: Allmänt

JAG ÄR HEMMA IGEN. No more systrarnaskarp.blogg.se - vilket känns lite boring! Tur att syrrold finns kvar ändå (i rummet brevid). Annars då, jo life is good. Jag jobbar, äter, och sover och är grymt sugen på att åka iväg, till USA, eller Thailand, ja vad som helst! Är någon på? Hör av er!