juliaskarp

juliaskarp

halloween

Kategori: Allmänt

ja, bilden får tala för sig själv! igår hade vi kul men idag känns soffan extra skön!

jaah!

Kategori: Allmänt

mia var skitrolig och jätteduktig på att föreläsa! hon inspirerar verkligen, häftigt att se hur en människa som varit nere på botten har jobbat sig upp och är värsta energiknippet - det är kul att göra något annorlunda, det är ju inte varje dag man går på föreläsning direkt!

idag är det fredag, wohoo! älskar fredagar! sara och david är borta ikväll så jag och jocke ska vara barnvakt åt kidsen, snacka mysigt!

snaaart!

Kategori: Allmänt

föreläsning om självkänsla av mia thörnblom blir ett bra avslut på dagen!

myskväll

Kategori: Allmänt

det är onsdag och idag, en bra onsdag trots att det känns kallt och dimmigt ute! men jag har intagit mysmode vilket ikväll innebär powernap i bilen påväg hit till piteå, har tonat håret, duschat samt målat mina naglar i en fin färg - nu är myskläderna på och jag njuter av kvällen, aaah!

jocke är och byter till vinterdäck men efter det lär vi krypa ner under täcket och bara vara!
´
´
´
´
puss puss puss på dig, miss you.
jag gillar den här bilden, den visar hur mycket jag tycker om min kära syster ♥



halloween

Kategori: Allmänt

i helgen åker jag och emma (inte syster-emma utan chef-emma) till piteå och firar halloween! jag provade min outfit som jag har fått lånat och det blev många skratt! men med lite smink och fina skor kanske det ser bättre ut, förhoppningsvis.

men vad det blir får ni se på lördag, när hela outfiten är på!

 

jag kanske klär ut mig till en pumpa, vem vet!? haha

storsöt

Kategori: Allmänt

bella har somnat så sött i våran mysiga fat boy, så söt som en liten docka! man vill bara pussa och lukta på storsöt ♥


slänger in bilder från umeå när jag ändå är på gång! jag och emma gick på café och intog mysmode och bara tjejsnackade! mysigt var det.


sen blev det partymode såklart! ;)

umeå

Kategori: Allmänt

skratt, vin och galenskaper! I can't get enough of you sister! helgen i umeå blev bra, skitbra!

nu är det måndag igen, jag är på jobbet och har lunch! what's up med måndagar egentligen? är inget större fan av den dagen faktiskt, folk är så opeppade på det mesta! men, imorrn äre redan tisdag - man får se positiv på saker och ting! jag har ju faktiskt många roliga saker framför mig, tex. på torsdag så ska jag och kusinerna på föreläsning av mia thörnblom, det blir nog intressant! och på lördag ska jag till piteå och fira hallowen och vara sjöman fast sjöflicka! ahh, livet är inte så tokigt iaf, om man bara fick slippa sega måndagar!

ha en bra dag!

bring me back to härliga götebååårg'



klackarna i taket

Kategori: Allmänt

jaaa, utekvällen hemma i jaur blev som väntat mycket trevlig! lördagen var fullspäckad - jobb, in i bilen och åkte hem, fix inför kvällen, lite middag i magen och sen var klackarna på i vanlig ordning! söndagen blev desto mindre stressig! vi sov och sov och sov, och så sov vi lite till.. klockan fyra var vi människor igen och begav oss ut på en uppfriskande prommis, det gjorde gott.. alla helger hemma hos mamma och pappa är toppen, nu när vi inte ses lika ofta är det extra mysigt att träffa familjen såklart!



nuu är det tisdag, snart onsdag! har tagit sovmorgon och väntat på att jocke skulle sluta skolan sen fick vi ett städil, vilken var i rättan tid! nu glänser jockes rum, gött!


snart är det helg igen, typ! kanske blir det att få träffa fina syster yster igen, vore ju inte helt fel att få mysa i hennes lilla lya! 



klockan är 22.48, over and out! god natt.






jo en till sak, datorer kan verkligen konsten att irritera mig! klockan är 23.03 och NU äntligen har jag fått till inlägget som jag vill, himla datorer...

2011-10-13

Kategori: Allmänt

helgen i umeå va kul! lite shopping, lite vin och lite dans - min helg var perfekt! tack systra mi! och det verkar som att en till bra helg väntar runt hörnet, planerna om att åka till arvidsjaur på tjejkväll/modevisning blir av, mamma är med, syster är med, moster och faster är med och förhoppningsvis kusin madde?!! det blir great!

idag är jag ledig och nu på eftermiddagen har bella och disa lekt doktor med mig, sån tur var så är jag bara trött, inte sjuk! så jag blev nerbäddad och ompysslad med diverse mjukisdjur, filtar och sagor. fina, fina kids!

allt är åter i ordning här på vitberget, brasan sprakar i bakrunden, det ligger leksaker här och var och sara och david finns i soffan på kvällarna, precis som vanligt! och jag, jag har fått en one piece från turkey! huuuur skön som helst!! igår frågade bella när vi hade duschat om vi skulle vara familjen one piece och så fick det bli! så nu mer sitter sara, david, bella, disa och lilla jag med i våra mysiga sparkdräkter framför tvn!

har varit en dålig datorvecka därav dålig uppdatering, men nu kommer lite bilder från umeå! tjohoj










fredag, igen?!!

Kategori: Allmänt

ja, ännu en gång är det snart fredagsmys! imorrn är det en vecka sen familjen folkparksgatan åkte till turkiet vilket innebär att dom kommer hem imorrn, GÖTT! fick en väärldssöt film av bella och det gör ju inte att man saknar dom mindre! huset är kallt, brrrrr.. imorse när jag kom hem efter att ha varit hemma i arvidsjaur några dagar så var det 13 grader i huset, 13!! iskallt.. tur att det finns gott om ved så man kan elda! med andra ord är det på tiden att kidsen kommer hem och springer upp värmen lite!

meen, imorrn åker jag till syster! TJOHOO! det blir kul, som vanligt! så, nu ska jag packa inför helgen, såklart får en vinflaska följa med i packningen! ;)

trevlig helg!









tack mamma och pappa för en mysig och fin helg, love you forever ♥