juliaskarp

juliaskarp

SKELLYORK

Kategori:

i helgen myser jag och syster i skellefteå innan vi åker vidare mot umeå och firar in det nya året! tänkte gå lös på stan idag bland kläderna, men, kom endast hem med en parfym och en tröja.. tråkigt för mig, kul för plånkan!

ikväll kör vi filmkväll och hardcore-mys! kan inte bli bättre ju! trevlig helg!

PROMENAD

Kategori:

sov tills jag vaknade i morse, skippade att ställa klockan vilket resulterade i 12 timmars sömn, hur härligt som helst, och välbehövligt..

har mellandags-shoppat i jaur idag - NOT! det slutade med kaffe och tjejsnack på café.. mellandags-shoppingen får vänta tills imorrn då vi styr mot skell!

BYE BYE CHRISTMAS

Kategori:

vilken fin julhelg det blev! trevligt sällskap i form av kusiner, faster, kusinbarn med plusmeny, tack för helgen och alla fina julklappar, underbart!

igår slog vi klackarna i taket! vilken fest det blev, såklart med bästa tjejerna!
annandagen har vi firat i soffan, och sängen.. trött, men så värt det!

CHRISTMAS

Kategori:

äntligen! julen är igång-kickad, klapparna ligger under granen och fina släkten är på plats.. har inlett julhelgen med spel, frågesport och massa skratt! älskade jul, välkommen!

TRÖTT TJEJ

Kategori:

alldeles för lite sovtimmar denna vecka, men! vad gör det egentligen, snart julafton och mys med fina familj och släkt! sova hinner man en annan gång ju!

nu är jag påväg mot stan för att köpa dom sista klapparna, vad jag inte hade lagt märke till när jag kollade bussen var att det var en timmes väntetid i älvsbyn.. -25 och stängt på busstationen gör att jag får vänta på OK! men, nu går bussen om 15 min, jag överlevde det också, lite häng på OK. på återseende mina vänner.

2012-12-18

Kategori: Allmänt

mycket jobb och lite tid för annat! denna vecka blev inte helt oväntat hektiskt, julklapparna ska fixas och kunderna ska klippas - precis som julveckan är varenda år! jag längtar till jul och jag längtar efter julstämmning, välkommen till mig.. typ snarast! 
 

MIDDAG/KAFFEREP

Kategori:

hade turen att bli bjuden på middag hos kusin ante idag, mycket gott!

annars har det varit en bra måndag, men lite stressigt och jag kände att jag hade sovit för få timmar i helgen! så, nu ska jag somna och förhoppningsvis vakna mer utvilad än imorse! good night amigos!

SUCCÉ

Kategori:

gårkvällen gick enligt planen! vi hade kul, maten var god och likaså drinkarna.. idag känns det i kroppen, precis som det borde efter en lyckad utekväll! tack chefen och fina arbetskompisar för igår <3

PERSONALFEST

Kategori: Allmänt

packar för fullt, tre olika outfits, smink, tre olika skor, stressss! ska snart till salongen och fixa oss inför kvällens festligheter, kommer bli grymt i vanlig ordning! KLACKARNA I TAKET.
 

HAPPY BIRTHDAY

Kategori:

luciatåget var fint! kvällen fortsatte fint hos en kompis som fyllde år, mycket gott fika blev det! och jag hade gjort kick-ass-chokladbollar, så ni vet.. :)

fredag imorgon = helg = personalfest på lördag = KUL!

LUCIA

Kategori: Allmänt

natten går tunga fjät, runt gård och stuga... trevlig lucia mina vänner! 
 
vaknade halv tio idag, har ätit en lång frulle och ser på musikhjälpen.. helt ok start på denna torsdag får man väl säga! att jag börjar 12.00 idag är ju också ett litet plus i kanten, ooooch att mamma just kom med en bit smörgåstårta till lunch, mmmmums! livet känns bra dagar som denna!
 
ikväll ska jag, mammsen, emma och kusin på luciatåg i kyrkan. det blir bra, då brukar man känna att julen verkligen är nära! fast har ju redan varit på ett luciatåg ju, småtjejernas! så söta, så fina.. ♥ hela dagiset gungade när barnen sjöng i kör!
 
 
 
 
 

SUMMER

Kategori: Allmänt

åh, fick plötsligt en enorm längtan efter sommar och sol! (jo, jag vet att jag skrev i tidigare inlägg att jag skulle försöka njuta av december månad..) tittade på bilder från yran i sommras och började längta, bring me back!!!
 

HÅRFIX

Kategori:

kvällens plan - prommis, solariet och hårfix på syster! blev himla fint, lite slingor i hennes långa, långa hår.. men, allt klär ju en skönhet!

imorgon är det lucia, det betyder alltså mindre än två veckor kvar till julafton! stressigt på sitt sätt, men såklart mysigt också.. what's up med denna julstress? är ALLTID ute i sista sekund med klapparna, men, i slutet blir det alltid bra ändå.. så kanske bara borde njuta av december i år, åtminstone försöka!



HEY YOU!

Kategori:

NY DAG NYA MÖJLIGHETER

Kategori:

bra dag på jobbet, mycket energi och fina arbetskompisar! energin infann sig även efter jobbet, har packat upp från stockholm, betalat fakturor, plockat fram eventuell outfit till personalpartyt på lördag samt målat naglarna, yehej! älskar att känna mig pigg och glad :)

nu ska mamma julbaka så ska assistera lite och hoppas på att julstämmningen ska krypa sig på..

STOCKHOLM OM NATTEN

Kategori:

helgen i huvudstaden blev som väntat riktigt kul! hann träffa och umgås med både släkt och vänner, hann däremot inte julhandla så mycket som planerat, men, vad gör det!

nu är vi tillbaka i lugnet, arvidsjaur! raka motsatsen till stockholm.. har just tagit en prommis, skönt att det är gjort, känner mig trött i kroppen efter en fullspäckad helg!

kvällens to-do, bestämma och fixa julklappar! har inte ens köpt en, succé.. tur att man är ute i god tid, not..

HONEY, I'M HOME!

Kategori: Allmänt

woop woop! juliaskarp.blogg.se - hej, long time no see! allt väl? jo tack! 
 
ny stad(?) och åter igen ny blogg.. jag lever och bor i arvidsjaur, so far hos m&p! får se hur länge, men just nu går det bra.. jobbar på världens bästa jobb och bara glider! funderar på att vidareutbilda mig på distans efter årsskiftet, det blir kul!
 
annars då? allt är som vanligt! jag och emma åker till huvudstaden imorgon och träffar släkt och vänner, jag är så taggad! men före det ska vi ha en mysig glögg-kväll hos kusinen på hedgatan, kusinerna och mammorna..
 
slut med ordbajset och kom till saken, här kommer jag blogga framöver! hoppas vi ses - tjingeling!