juliaskarp

juliaskarp

Torsdag

Kategori: Allmänt

Torsdag älskade torsdag! Prov imorse och sedan en massa intressanta små föreläsningar om framtiden. Och tydligen ser framtiden extra ljus ut på "jobb-sidan" för oss som är ungdomar nu - och det känns ju tryggt!

Har just kommit hem från kvällsjobb med mamma och nu ska jag snart plocka fram saxarna och klippa faster. Vilken helkväll! Sen blir det dusch och säng och ladda inför helgen som, som sagt bjuder på dop och lite dopfest med släkten. Sleep well friends, I will! Slutligen en söt bild på en söt Bella ♥


Ny vecka, nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Helgen som var har varit perfekt! Fredag - mys med mamma. Lördag - mys med pojkvän. Och mamma såklart!
Vaknade i söndags och kände mig helt kär och galen. Är så härligt när man får lyckorus!

Måndagen har redan passerat. Wiho, som sagt - det går undan.
Snart är det helg igen och det innebär dop för Disa. Lilla vackra Disa. Det blir kul!

Nu är klockan mycket, hela 22.38 - dags för mig att släcka lampan och söka mig mot drömmarnas land. Natti!

Långa nätter

Kategori: Allmänt

Ibland vill man bara lägga sig ner och gråta en stund utan att egentligen veta varför, bara lätta på trycket lite. Känner mig trött och bara allmänt uhh.. Idag är en sån dag. Så jag säger god natt!

Oxen

Kategori: Allmänt

Med kärleksplaneten Venus som stjärnteckenhärskare blir Oxen varm och sensuell. Oxen uppskattar skönhet och livets goda. I relationer och samarbete är Oxen sinnlig och lojal. En pålitlig vän som står med båda fötterna på jorden. Oxen är rejäl och håller sina löften. Oxen är i regel lugn, trofast och tålmodig, men mycket envis!

Eftersom god mat och dryck uppskattas ser man ofta Oxen i köket, på caféer eller restauranger. En livsnjutare som värdesätter kvalitet och komfort. Skönhetsplaneten Venus skänker Oxen en inbyggd känsla för färg och form. Ett intresse för kläder, inredning, dofter, blommor, konst eller musik hör till bilden.

Förutom en dragning till livets goda värdesätter Oxen trygghet och stabilitet. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta och praktiska aspekter noga vägas in. Alltför snabba förändringar brukar inte välkomnas. ”Man vet vad man har men inte vad man får” En bestämd läggning och god framförhållning är kännetecknande, likaså ett ekonomiskt sinnelag. Att skapa långsiktiga mål är naturligt för den stabila och jordnära Oxen, som brukar bygga upp en solid materiell plattform. Planeringsförmåga, tålamod och omtänksamhet hör tecknet till. Barn, djur och natur ligger denna välvilliga och ansvarskännande personlighet extra varmt om hjärtat.

Ja, mycket stämmer faktiskt. Oxen värdesätter trygghet och stabilitet, barn ligger varmt om hjärtat och även intresse för färg och form. Mm, en oxe är vad jag är.

Oh boy, vilket vackert väder!

Kategori: Allmänt

Vaknade 09.00 och klockan 10.00 befann vi oss på Leos Lekland. Både jag och Jocke blev 4 år igen och sprang runt och lekte och hade minst lika kul som Bella. Wow, säger jag bara. Hade det skitkul. I like Leos Lekland, det gör vi om!



Friday

Kategori: Allmänt

Älskade, kära, underbara fredag. Äntligen är du här igen och jag älskar dig bara mer och mer efter varje vecka som går. Har tänt ljus och lyssnar på lugn musik, aaah säger jag bara!
Har haft en helskön dag på salongen. Lite gesällträning med volymfön samt permanent. Sen har släkten satt mig i arbete med nopp och färg av bryn. Så, det har varit ett perfekt avslut på veckan.
Snart borde Jocke dyka upp och då åker vi vidare till moster Ann-Mari som står för middagen ikväll, yummie!

Ha en härlig helg friends!


En härlig bild på mig och mina galna kompisar!

Syster!

Kategori: Allmänt

Du är bäst! Det är helt suveränt att ha dig, det vetu va!? :)
Utan dig vore jag ju ingenting. You're the one sis ♥



Min syster har rätt - spread the love


Utland

Kategori: Allmänt

Randon-bokning. Turkiet, igen. Med värsta söta tjejerna. Längtar. Värme. Ja. Ja. JAAAAA!
Nackdelen - det kostar pengar! Men det är väl rätt självklart. Haha!


SAKNAA

Kategori: Allmänt

Hallå, jag saknar jocke sa jag ju! Jag saknar jocke! JAG SAKNAR JOCKE. jag hatar att sova ensam, verkligen hatar! Kom babe.. ♥

Puh!

Kategori: Allmänt

Efter ett core-pass som tog kol på magmusklerna ska vi göra smoothie! Mm-mm-mmm!
En lång puss av Jocke skulle vara perfekt också, såhär på kvällskvisten.

Söndagsmys

Kategori: Allmänt

Då var det söndag igen.. Och imorrn är det måndag. Och sen är det snart helg igen, så inte ska jag klaga!
Jocke är och spelar hockey och jag sitter på blåbärsstigen och äter apelsin, dricker vatten och lyssnar på pink. Livet känns rätt lätt nu, bra och så! Sen är det är I en annan del av Köping snart gör ju inte saken sämre!

Jag har också världens bästa människor runt mig. Ja, jag har det. Det har jag visserligen vetat länge! Familj, släkt, vänner och pojkvän. Thank you! Livet leker med er runt om mig  ♥


Söt bild :)

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Det blev ett sjudundrandes party här igår! Riktigt trevligt hade vi. Men imorse när vi vaknade åkte mysmode'n på direkt! Nu har vi hyrt film och köpt godis - det vill säga, MYSKVÄLL!

Trevligt kväll!


Tisdag

Kategori: Allmänt

Tisdag och frisörteknik. Bilderna får tala för sig själva!






Ps. Idas frisyr är ett stort skratt - inte seriös med andra ord! Ds.

 

 

 

 

 

 

Wops

Kategori: Allmänt

Redan måndag igen! Skönt. Snart fredag som Ida sa!
Har hunnit hända så mycket från sista uppdateringen. Som typ - köpt balklänning, fått en fin berlock till mitt tomas sabo-smycke av min jocke och hmm, något mer var det, men kommer inte på!

Hursomhelst, jag och Sara åker snart på afropowerdance - det blir spännande, men garanterat kul!
Ser fram emot en bra vecka sen är det bara tagga till fredag då det råder storparty på folkparksgatan 3!!