juliaskarp

juliaskarp

with you

Kategori: Allmänt

ikväll kommer vi dansa tills fötterna inte tillåter med - åh va' kul!
miss you sweet, sweet sister.


dagens outfit

Kategori: Allmänt

för ovanlighetens skull lägger jag upp dagens outfit! det får avsluta veckan.
har ätit plankstek till middag och jordgubbar till efterrätt - så gott!
nu är det let's dance med mostrarna och hoppas även att min fina vännina issa kommer förbi!
trevlig helg allesammans. tjao

JAG ÄLSKAR SKOR

Kategori: Allmänt

för er som inte visste - I love shoes. like crazy.
här är mitt senaste inköp, SÅ SNYGGA. åh.

all night long

Kategori: Allmänt

en hel helg och snart en halv vecka har gått sen sist bloggen! mycket har hänt.. jag har hängt i arvidsjaur med mrs. jonsson och syster kul, jag har hängt på en kul förfest och jag har hängt på ett fullt dansgolv med bra musik och bra människor! och nu, nu är jag tillbaka i skellefteå igen för några dagars mys med familjen folkparks.

igår var jag hemma med bellis som har varit sjuk och det var så härligt att bara vara vi två! vi pysslade med pussel, målade naglarna, shoppade nagellack, fikade på stan - ja, sånt där tjejigt ni vet! storasyster burvall har blivit så stor, tiden springer iväg! lillan är inte så liten längre.. ♥




kolla in posen - jag har lärt henne allt jag kan, haha!









skelltown!

Kategori: Allmänt

då var jag tillbaka i skelltown! om även bara för en stund..

kilade på stan igår innan kidsen kom hem och oj, oj, oj! jag vill ha allt. alla färger, alla fina skor, alla fina smycken. mmm!

hem fick jag två solbrillor, ett med senilsnöre, i guld. ashäftigt.



sen, blev det mys för hela slanten. jag har njutit hela gårkvällen och natten.
har haft sån längtan efter småtjejerna!


nu ska jag ner på stan och inspireras ännu mer av alla fint.



spangbangbangdiddledang-skank!

Kategori: Allmänt

ahaaaaao, aaaj aj kapten! sitter och diggar kapten röd innan avgång! men först en pizza med kusin andreas.

ville ba säga trevlig helg och så! chöss


we miss you syrran!

john mayer

Kategori: Allmänt

dagens inlägg tillägnas john mayer! vilken underbar människa. vilken underbar röst. vilka underbara texter. ja, hela han är underbar!

sista tiden har han varit med mig när jag har lagt mig, när jag har ätit frukost och även hakat på mysiga kvällpromenader! jag tror jag ska fråga chans..


gravity - john mayer

Kategori: Allmänt

behövde en prommis efter jobbet idag för att rensa tankarna! ibland har man såna dagar när allt borde gå enligt planen fast det absolut inte gör det.. man blir förvirrad och konstig! hur som, powerwalk med hög musik i öronen fick göra min kväll följt av att håret fick sig en uppfräschning, så numer är jag champagnefärgad!

morgonrocken är på, issas chillpill-playlist är på, jag har pustat ut och laddar för big brother! det blev en bra dag in the end.



imorse kände jag mig lite coolare(?)!

drive by - train

Kategori: Allmänt

"det här blir en trevlig dag! du trivs med livet och du kanske funderar på att prova lite nya vägar." - så lyder dagens horoskop! och det är så sant, jag känner mig glad, lycklig och full av energi! jag har fina vänner, föräldrar och släkt runt mig, jag lär känna nya människor och mår allmänt bra! tack för det. 

vi hade en mysig helg o sorseles skogar i helgen med bastu, skoter och roliga människor! bilderna nedan får tala för sig själva!


(nej, bilden är inte tagen av en slump!)





och sist men inte minst.. hittade en fin lapp på sängen när jag kom hem, som syster hade skrivit. kärlek.




tummen upp!

Kategori: Allmänt

tummen upp för oss brudar idag! internationella kvinnodagen idag - det firades med pulkåkning med favorittjejerna samt oboy och husman till kvällsfika! MMMM! efter en bra dag tar jag helg och kryper ner under täcket. snacka skön känsla!

ff imorrn! dvs. finally friday! det blir finemang! lutar mot stughelg i skogen i helgen - det kan bli hur ball som helst! ha en fin helg mina vänner.



one life

Kategori: Allmänt

REDAN TORSDAG IMORRN, det betyder helg för mig - hur skönt! mycket!

hur som helst! våren är närmar sig, det är bara några få minusgrader ute och solen har tittat fram extra mycket senaste dagarna! man får hopp om livet som pappa roger hade uttryckt sig - och det är så sant!

en liten nackdel när det blir varmare på dagarna och kallt på nätterna är det sjuka ishalkan.. jag och emma skulle, hurtiga som vi är(?), ta en promenad och när jag minst anade låg jag upp och ner på marken.. jabbadabbadoo! men, inga ben brutna och jag lever, det är väl huvudsaken!

på tal om våren - har köpt orangea jeans! härligt med mycket färger i butikerna. det gillas!

back in town

Kategori: Allmänt

dååå var jag tillbaka i arvidsjaur igen efter en kort tripp till umeå med girlsen! jag tog syrran med mig hem så jag har lite sällskap i det stora huset medan mamma och pappa är borta.. att sova själv vore ju dumt!

helgen till ära blir det mys på hög nivå! imorrn beger vi oss ut i skidbacken och bara steker! sen blir det melodifestivalen och kanske något gott att äta, ska bli skönt och  välbehövligt..

snart helg då, YIHO!