juliaskarp

juliaskarp

thatonerule

Kategori: Allmänt

skrivit cv, jobbat, fixat mosters hår, hälsat på farmor, duschat, kvällsfikat, big brother, sova - det förklarar min dag kort och koncist. jag känner mig trött. gäsp. god natt.



snälla bli min

Kategori: Allmänt

tröttheten från helgen har bitit sig fast i min kropp vilket leder till att jag känner mig som en klubbad säl efter jobbet - inte coolt. jag ligger redan under täcket, men överväger att gå ut en prommis, en kort prommis.. bara för att få duscha och hoppa tillbaka ner i sköna sängen igen!


saknar sötnosarna i skell, hela min kropp skriker..
tanken att jag inte kommer få träffa dom i sommar gör mig ledsen!



mina kära väninna hade lagt ut en smickrande bild på mig från helgen, meen - den bjuder jag på!
peace.

du måste flytta på dig

Kategori: Allmänt

alltså - bring me back to ume' och yran! hur kul hade vi? SÅ KUL! tack väderguden, tack finaste bästisar emma och issa, tack alla andra roliga människor, tack ålidhem, tack corona, tack emmas lägga för en sista fest - ja, listan kan göras lång!

om cirka en vecka flyttar vi och det verkar som både jag, emma och issa är virrpannor!(?) saker ska packas, jobb ska sökas, vi ska hinna träffa nära och kära innan vi åker och vi ska ha en sista fest! stressen är ett faktum men hoppas för allt att detta kommer släppa när vi anländer till fina götebåårg'!



snart e vi där tjejer! goa' gubbar.



the a team

Kategori: Allmänt

min kropp skriker 'trött och bra jobbat' på samma gång! jag och mamma powerwalkade i en timme och det känns sådär lagomt gött i kroppen.. hörrni - vädret!? TJOHO! det kanske bli sommar ändå? helt, jäkla, underbart.

redan onsdag imorrn, dvs. en dag till umeå! JABBADABBADOOOOOOOO!



we are young

Kategori: Allmänt

på emmas begäran ska jag uppdatera bloggen - så hon har något att läsa! so here I go.

jag har fyllt 21 år - 21 hela år! och det firades både i torsdags och lördags. fick fina presenter av fina familjen och fick en kul utekväll med mina finaste vänninor, tack! men, det känns att man har blivit äldre. näsan rinner, och huvudet värker! kanske är det en förkylning på g, eller så är det att jag är 21 hela år. gammal. hehe!

måndag har passerat och det är bara 3 dagar tills vi rullar mot umeåstan' igen - och som vi längtar! bb-yran, here we come. det kommer bli så kul, och att vädret ska vara bra gör ju inte saken mindre kul! TJOHO!

nu ska jag vila kroppen och ge den lite kvällsfika, sen väntar bb och slutligen sängen. good bye, lingonpaj



14 maj

Kategori: Allmänt

hej bloggen - long time no see.. läget då? jo tack, bra! skulle tatuera oss idag, men tatueraren dök aldrig upp.. smått irri blev vi..

nä, men allvarligt talat då! hej! :)

emmas examensfest i helgen blev jättebra, kul att träffa släkt och vänner! vi dansade och fötterna bokstavligen talat sved.. nästa helg är det min tur att bli firad, för jag fyller nämligen 21 år! tjoho :)

sommaren närmar sig med stormsteg - NOT! usch, vad det blåser kallt.. jag har tjocktröja och tjocksockar på mig och det är 14 maj, inte kul! hoppas att vädret är bättre i göteborg.. I miss the sunshine


feelings show

Kategori: Allmänt

helgen i sorsele vart kul - som väntat! mina chicks fyller mina dagar med skratt, det tackar jag för! tack!




imorrn styr jag mot skellefteå och familjen folkparks och som jag längtar! fina ni ♥
nu blir det fikamys med syster, big brother och sen hoppa i kojs! klockan ringer 06.00 imorrn, då gäller det att vara pigg och glad!